SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Sunday, September 2, 2012

#merdeka55 Tablet Janji Ditepati!!

Alhamdulillah.. Walaupun hadir ke Stadium Nasional Bukit Jalil adalah semata- mata untuk menghayati sambutan kemerdekaan yang benar-benar merdeka, namun rezeki hasil dari cabutan nombor bertuah.. 
Hasilnya?? Sebuah tablet Huawei 7" 8Gigabyte..
Pengisian yang baik dan tersusun jauh lebih baik dari perhimpunan Pak Samad di Dataran Merdeka yang kononnya untuk menyambut sambutan cara mereka yang sangat mengecewakan.. 
Hadir bersama sahabat-sahabat yang bersama-sama menjayakan cubaan mencipta rekod Malaysia untuk mengumpulkan pengguna twitter teramai dalam satu tempat dan jumlah twitter terbanyak dalam satu jam demi untuk meletakkan Malaysia dalam rekod dunia..


Alhamdulillah.. Walau apa pun kata mereka, aku disana.. Dikedua-dua lokasi dan akan tunjukkan perbezaannya disatu masa yang terdekat ini..
Terima Kasih Datuk Seri Najib bukan sahaja untuk hadiah ini tapi juga untuk pengorbanan beliau untuk negara ini.. Terima kasih..
Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..