SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Friday, August 16, 2013

TERKINI: Satu Lagi Konspirasi UMNO Untuk Menjatuhkan Anwar..Kenyataan Media dari Pejabat Perdana Menteri terhadap "ciptaan dan rekaan" Anwar Ibrahim amatlah memalukan pakatan pembangkang secara keseluruhan..

Lepas ni aku yakin sangat akan menggeliatlah juak-juak pembangkang akan pertahankan Anwar Ibrahim yang dah tak popular tu..

dan aku yakin yang amat-amat yakin yang ada isu baru yang akan keluar untuk alihkan perhatian umum terhadap kemaluan Abang Non yang sangat-sangat memalukan ini...

dan seperti biasa... ayat biasa yang dah muak kita dengar.. "INI SEMUA SALAH UMNO..."

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..