SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Saturday, October 13, 2012

PENDEDAHAN!! BUKTI AZMIN REBUT JAWATAN MB DARI KHALID??

Perkara ni agak lama juga aku dah lihat di Ampang tapi tak ada sesiapa yang menketengahkan jadi aku ambil inisiatif untuk bertanya kepada sesiapa yang sudi berfikir...

Kita sedia tahu dengan desas-desus pergolakan dalaman PKR Selangor.. YB Azmin Ali dikatakan bercita-cita menjadi MB Selangor dengan cuba membunuh kerjaya politik orang-orang yang dilihat menjadi ancaman kepada cita-cita beliau.. antara orang yang dikatakan "dibunuh" kerjaya politiknya ialah Badrul Amin yang secara ditangkap khalwat ketika melakukan sesi kaunseling jam 3 pagi di hotel di bandar Kuantan..

malah bukan satu rahsia konfrantasi antara MB Khalid Ibrahim dengan YB Azmin apabila Setiausaha Sulit MB secara terang-terang mempertikaikan kedudukan YB Azmin dalam menerajui PKR Selangor..

sesiapa saja yang pergi ke Ampang Point akan nampak iklan besar ucapan hari raya dari YB Azmin dan YB Zuraidah yang berada disana sejak Ramadhan tapi adakah sesiapa berasa pelik kenapa tiada gambar MB Khalid?
Malah lebih pelik lagi apabila terdapat jata negara dan jata negeri yang menandakan ianya adalah perutusan rasmi negeri..

pada mulanya aku rasa mungkin itu satu kesilapan cetakan jadi aku biarkan..

Tetapi jika seseorang itu dari arah LRT Ampang menuju kearah Ampang Point, di lampu isyarat pertama ke arah Ampang galaxy ada satu lagi iklan yang hanya memaparkan wajah YB Azmin dan YB Zuraidah..

Kali ini Iklan Selangorku dan iklan Air percuma..!!!

bukankah itu adalah projek dibawah kerajaan negeri yang terus dibawah MB Khalid..?? Kenapa hanya YB Zuraidah dan YB Azmin sahaja yang di "highlightkan"??

siapa MB Selangor yang sebenar? adakah projek Air Percuma dan Geran SelangorKu itu projek Parti PKR atau projek kerajaan negeri??

Aku sebagai rakyat selangor amat keliru dengan iklan-iklan ini.. pelik kan??

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..