SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Saturday, February 16, 2013

@DunKuang Anwar Ibrahim Tipu Orang Langkawi??

Terkini dari bumi Mahsuri:
aku dapat berita dari kawan di Langkawi.
Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dicanangkan untuk berucap di Dataran Pekan Rabu Langkawi rupanya sekadar pelaris yang tak kunjung tiba..
Dalam laman tweeter beliau semalam juga menunjukkan kononnya beliau dah berada di Kuala Perlis makan laksa sebelum menaiki feri ke langkawi sebenarnya satu propaganda sahaja.
menurut seorang kawan yang berada di lokasi ceramah PKR,  orang ramai  telah menunggu sehingga jam 11 lebih malam tapi Ketua Umum PKR yang tidak dipilih melalui pemilihan itu tidak kunjung tiba.
jelas ini hanyalah satu cara untuk menarik orang untuk datang ke ceramah tersebut kerana mereka tahu Langkawi tak suka melayan ceramah-ceramah mereka yang penuh fitnah & pembohongan.
Orang Langkawi dah terkena dengan Ketua Umom PKR ini. jangan biarkan manusia seperri ini mendapat undian kita di PRU-13 nanti.

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..