SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Friday, February 8, 2013

@DunKuang Anwar Terkejut Harga Petrol Bulan Februari??

Alhamdulillah.. Subsidi minyak masih lagi diberikan walaupun BR1M telah disampaikan kepada rakyat.. maka tidak benarlah segala fitnah & tohmahan di pentas-pentas ceramah pihak pembangkang yang inisiatif kerajaan hari ni akan membangkrupkan negara. Malah janji-janji yang ditaburi mereka lebih dasyat dan akan membangkrupkan negara.
tapi semua itu halal pada mereka kerana Manifesto bukan janji, janji tak perlu ditepati, kalau nak ditepati, perlu dibuktikan dahulu siapa yang diundi..

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..