SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Saturday, April 6, 2013

Gempar!! Kekecohan Di Bukit Jalil..!!!

Stadium Tertutup Bukit Jalil malam ini kecoh di serbu oleh penyokong Barisan Nasional dari serata TANAH AIR...

RAKYAT Malaysia hari ini tertunggu-tunggu pelancaran manifesto Barisan Nasional peringkat NASIONAL.. dan buat julung kalinya BN melancarkan Manifesto peringkat kebangsaan dan Manifesto peringkat Negeri..

Jumlah yang ramai ini jelas menunjukan keyakinan RAKYAT MALAYSIA terhadap Barisan Nasional untuk terus mendapat mandat meneraju Malaysia..

Yang JELAS.. keyakinan ini adalah hasil dari tindakan kerajaan pimpinan Datuk Seri Najib menunaikan janji-janji untuk membela rakyat..

sebelum manifesto ini, Barisan Nasional menyatakan komitmen manifesto adalah aku janji KEPADA RAKYAT.

Ini jauh berbeza dengan kenyataan Tan Sri Khalid Ibrahim yang menyatakan Manifesto itu bukan janji dan tak perlu di tunaikan..

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..