SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Wednesday, December 16, 2009

MELAYU BABI!!

ini aku dapat dari laman facebook.. UMT yang majoritinya melayu dikatakan 'GHOST PLACE' oleh gadis ini...
rakannya Liang mengatakan 'Malay Pig All.." yg mengatakan di universiti kerajaan banyak "MELAYU BABI"...

sikap yang perkauman yang ditanam dalam mereka itu sangat menebal.. aku tidak mengatakan semua cina bersikap seperti ini tapi aku rasa ini adalah sikap yang ditanam dalam diri mereka sejak kecil lagi...

omongan yang mengatakan mereka di tindas, dianaktirikan, di sisih, dinafikan hak mereka sebagai rakyat sejak dari kecil membuatkan mereka bersikap seperti ini...
mereka ini bila bercakap mengenai melayu bersikap perkauman, bila bercerita tentang betapa tidak adilnya kerajaan kepada mereka, betapa kononnya mereka ini tidak dilayan dengan baik penuh berkobar-kobar..
tapi bila diberi penjelasan dan dijelaskan tentang sikap pemimpin-peminpin idola mereka, mulalah mereka membuat muka & kata mereka di doktrinasi dan ianya bersifat perkauman...

siapa yang perkauman sebenarnya?

aku sudah malas untuk melayan golongan ULTRA KIASU ini.. kerana melayan mereka samalah seperti cuba membengkokkan tiang telefon.. lebih baik aku terus dengan matlamat aku dan tidak lari dari fokus...

hari ini aku menulis.. agar masa depan akan lebih terjamin...

hmm.. melayu..

8 comments:

  1. F you melayu babi...A$$holish people..go pray to your BABI ALLAH...BABI MUHAMMADS.A.W...look into the mirror and tell yuorself"babi melayu"...babiputera..bodoh miang melayu gay lesbian...F you again

    ReplyDelete
  2. malay mari...
    cina babi!!!!!!!!!!
    pegi mati!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. ALL MALAYS SAID::

    wei cina babi!!!
    lu mau gado mali ar...
    wa ta takot sama CINA BABI.....

    ReplyDelete
  4. ORANG CINA SEMUANYA MATERIALISTIK, TAHU HIDUP SUKA-SUKA SAJA, TAK PANDAI KAWAL NAFSU, SEBAB TULAH DIORANG HINA AGAMA.

    ReplyDelete
  5. We as Indian also said.....
    you all stupid fucking malay go to hell, all others world hate islam, every morning R&B very noisey...you go to see how amerian bomb islam. you all r lucky because your stupid country got other race

    ReplyDelete
  6. melayu babi memang babi sah, mati tak guna, orang india tak makan lembu sbb lembu tuhan mereka, islam tak makan babi sbb babi tuhan mereka, inilah babi melayu, FUCK YOU MALAYU bodoh betul, kerajann bagi sunsidi pun miskin babi, orang india cina tak ada tolong pun jauh kaya, dah lah bodoh cari duit nak pula salah orang rampas kerja mereka, ini lah sikap babi

    ReplyDelete
  7. aku tak tau la apa tujuan & matlamat mereka yang post komen mereka pada posting ni..

    mungkin nak menimbulkan provokasi?

    sayangnya aku tak termakan provokasi anda..

    mungkinkah sekadar pengecut yang dalam hidup sebenar selalu dibuli?

    aku kasihan pada anda...

    yang pastinya... pasti??

    aku pun tak pasti apa tujuan mereka menulis...

    malah aku tak pasti siapa yang menulis...

    boleh jadi penulis-penulis ini adalah melayu yang kononnya nak menaikkan kemarahan aku yg merupakan orang islam & melayu supaya mengeluarkan kenyataan yang berbaur perkauman.... & sudah pasti mereka ada agenda mereka tersendiri kerana berbuat demikian... ahahahahaha...

    apa pun tujuan mereka, aku tetap bagi peluang dengan membenarkan komen-komen mereka di paparkan...

    agar kita boleh sama-sama ketawa melihat kebodohan orang-orang ini...

    ReplyDelete
  8. cina babi boleh pegi mati lol

    ReplyDelete

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..