SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Saturday, August 23, 2008

Terima kasih

terima kasih pada kawan-kawan & sahabat-sahabat yang melawat blog aku dan bagi pelbagai komen yang membina... ada jugak yang takut untuk bagi komen.. tak pe la.. aku terima semua seadanya..
sebab tujuan aku tulis blog ni pun untuk kawan-kawan aku yang mungkin dah tak ada masa untuk ambil berat tentang apa yang berlaku di sekeliling sekarang ni.. maklumlah, masing-masing sekarang ada tanggungjawab yang besar untuk dijaga. dengan keluarganya, anak yang masih kecil & mungkin perancangan masa depan...
sekurang-kurangnya dengan membaca blog aku ni, boleh juga kawan-kawan tau serba sikit tentang apa yang berlaku sekarang....
kerana apa pun perancangan individu, semua ini tidak akan bermakna langsung jika negara ini tidak lagi aman dan sesuai untuk perkembangan ekonomi dan sosial...
aku doakan sahabat-sahabat dan kawan-kawan semua dapat menyumbang kearah kestabilan dan pembangunan sosial & ekonomi... ingatlah yang negara ini bergantung kepada kita untuk menentukan hala tujunya... Melayu..

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..