SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Saturday, May 12, 2012

Demonstrasi Post #BERSIH 3.0 Depan Rumah Ambiga Report Polis

"Jangan ganggu privasi saya".. Itu ungkapan dari mulut Pengerusi BERSHIT mengenai tindakan seorang peniaga membuka booth burger dihadapan rumah Ambiga bagi menuntut kerugian yang dialami beliau ketika BERSHIT 3.0..

Kata Ambiga, tindakan peniaga itu mengganggu privasinya dan membuatkan jiran-jirannya di perumahan mewah Bukit Damansara berasa terganggu dengan kehadiran gerai burger yang menarik kehadiran ramai pengunjung itu..


Mungkin Ambiga hanya memikirkan privasinya terganggu dan lupa tentang ribuan lagi warga kota yang terganggu mata pencariannya dan hak mereka untuk membeli belah selepas mendapat kenaikan gaji...


Mungkin Ambiga merasakan apa yang dia rasa adalah lebih penting dari apa yang ribuan warga kota yang terjejas rasai..


Kali ini jelas dan terang bahawa BERSHIT kali ini benar-benar menjelekkan rakyat Malaysia hingga ada yang bertindak sebegini rupa..


Jika PDRM dan DBKL bertindak terhadap peniaga yang berniaga burger di hadapan rumah Ambiga, maka wajiblah juga diambil tindakan terhadap Ambiga yang merupakan penganjur BERSHIT atas segala kerosakan dan kekotoran yang dibawanya..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..