SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Thursday, April 26, 2012

#AmanKampus Ajaran Sesat Dataran Tewas Dari Dalam

Selepas Pendedahan tentang perpecahan dikalangan Mazhab-mazhab ajaran sesat dataran, ketidakfahaman mereka dapat dilihat selepas penempatan haram mereka di robohkan oleh DBKL..


menurut salah seorang pengikut mazhab #occupydataran, mereka tidak lagi mahu terlibat dengan mazhab Mahasiswa yang diterajui SMM kerena mereka merasakan diri mereka dipergunakan dan tidak dihargai oleh SMM..

Mazhab parti politik lebih mengutamakan SMM berbanding #occupydataran yang banyak berusaha untuk memastikan sokongan dan kelangsungan penempatan ajaran sesat mereka itu..

SMM sekarang dilihat terumbang-ambing seakan hilang punca selepas keengganan #occupydataran bekerjasama dengan mereka.

parti-parti politik pula kelihatan cuba menjauhkan diri mereka dari pengikut-pengikut ajaran sesat ini setelah melihat usaha dan monentum untuk meneruskan penempatan haram hingga 28 haribulan ini gagal..

sehingga hari ini Adam Adli, Safwan Anang serta pimpinan SMM tidak kelihatan untuk menggerakkan aktiviti kembali ajaran sesat mereka..inilah akibat menjadi catur kepada mereka yang cuba mempergunakan orang lain.. apabila tidak berguna, mereka dibuang begitu sahaja umpama pesakit kusta...


*teringat ucapan Tun Mahathir di Perhimpunan OIC, "The Jew rule the world by proxy, they let other people die for them"..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..