SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Tuesday, April 24, 2012

#AmanKampus Penempatan Haram Ajaran Sesat Diruntuhkan DBKL. Pengikut Bertempur Dengan DBKL..

pagi tadi, penguatkuasa DBKL telah melaksanakan tindakan meruntuhkan penempatan haram di Dataran Merdeka dan menutup kawasan itu dari dimasuki semula..


cubaan pengikut-pengikut ajaran  sesat ini untuk memasang khemah disebelah tempat asal juga di ambil tindakan oleh DBKL..

Setakat ini tiada maklumat samada dikeluarkan saman dan kompaun kepada penduduk penempatan haram itu..tindakan tegas ini adalah berikutan kedegilan pengikut ajaran sesat ini bermastautin di Dataran Merdeka sejak 14 april yang lalu..


menurut seorang saksi, pengikut-pengikut ajaran sesat tersebut bertindak menghalang DBKL daripada menjalankan tanggungjawab mereka tetapi tidaklah sekomited sebelum ini..

ini adalah kerana perpecahan dikalangan mereka dan rasa tidak puashati yang timbul..ini jelas kelihatan apabila tindakan mereka mendirikan semula khemah tidak disertai oleh kebanyakan ahli ajaran sesat..


lagi perpecahan pengikut ajaran sesat akan didedahkan..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..