SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Sunday, April 22, 2012

#Amankampus Mahasiswa Di Tipu Untuk Sertai Ajaran Sesat Di Dataran?

Terkini dari Dataran Merdeka.. Warga yang hadir sekali lagi ditipu oleh pembawa ajaran sesat..

kali ini, sesi pembohongan di sertai Exco Kerajaan Negeri Kelantan dan ahli majlis MBPJ..antara pembohongan kepada hadirin ialah mengatakan bahawa Negara Belanda merupakan sebuah negara tak kaya yang bergantung kepada hasil pertanian mampu bagi pendidikan percuma dari peringkat bawah hingga peringkat tertinggi..

Pembohongan ini adalah kerana mereka tidak menyatakan bahawa Shell adalah syarikat minyak yang merupakan antara 5 syarikat minyak  terbesar didunia dengan pendapatan tahunan 11 trillion US Dollar adalah sebuah syarikat Belanda..

integriti mereka yang berucap juga dipertikaikan apabila mereka berkata mereka menyokong hak ahli-ahli ajaran sesat ini dalam menyatakan pandangan mereka tetapi hari ini MB Kelantan menolak untuk mendengar suara orang asli di negeri itu...pejabat bergerak DBKL juga berada disana tapi masih ada lagi khemah-khemah ahli-ahli jemaah ajaran sesat ini..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..