SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Tuesday, April 17, 2012

TERKINI!!! Lagi Lokasi Demonstrasi Dikenal Pasti..Selepas pendedahan maklumat demonstrasi akan diadakan di hadapan Pejabat PM di Putrajaya, beberapa lokasi lagi dikenalpasti sebagai lokasi yang akan di lakukan demonstrasi oleh kumpulan ini..


lokasinya ialah di plaza-plaza tol di sekitar Lembah Klang yang sibuk dan ramai penggunanya..


Sehingga entry ini ditulis, maklumat mengenai Penganjur & Matlamat demonstrasi ini dijalankan masih lagi tidak didedahkan. Begitu juga dengan tarikh & masa yang tepat demonstrasi yang akan dijalankan.


Mengikut sumber, tarikh akan di beritahu di saat akhir bagi mengelakkan sabotaj dari pihak-pihak yang tak mahu demonstrasi ini direalisasikan..


Lagi maklumat akan menyusul..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..