SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Saturday, April 14, 2012

Nurul Izzah datang Demo #mansuhptptn tapi tak datang tengok penduduk Kampung Kerinchi pindah..Nurul Izzah adalah antara mereka yang hadir ke demonstrasi 300 orang penunjuk perasaan yang berdemonstrasi untuk memansuhkan PTPTN..

Demonstrasi ini menyebabkan jalan Raja Laut dan Jalan Tunku Abdul Rahman lumpuh..

Perbuatan ini menimbulkan rasa tidak senang dikalangan warga kota..

Tindakan Nurul Izzah hadir ke demonstrasi itu juga menimbulkan rasa kurang senang dikalangan warga Lembah Pantai kerana dia tidak datang ketika perpindahan penduduk PKNS Kampung Kerinchi yang enggan berpindah baru-baru ini..

Sehingga saat ini, warga kota masih lagi tidak hilang rasa tak puas hati terhadap demonstrator-demonstrator yang tak sedar diuntung ini..

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..