SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Sunday, April 15, 2012

Kisah Gerombolan Hantu Bisu akibat Kebodohan dan PemutarBelit Pemain Boneka..

Semalam segerombolan hantu bisu yang datang menjelma di Jalan Raja Laut dan Jalan Tuanku Abdul Rahman mengakibatkan kesesakan serta aktiviti perniagaan disekitar SOGO, Kompleks Pertama, Jalan Masjid India serta kompleks Cambel lumpuh...


Hantu-hantu bisu yang tak lebih dari 300 orang ini menjadi hamba kepada Pemain boneka yang mengawal mereka dari jauh ini melakukan segala suruhan tuan mereka dengan setia dan tidak berbelah bagi..


kononnya demi menghapuskan hutang yang dibebankan keatas mereka, laungan-laungan pelik yang tidak berkenaan dengan menghapuskan hutang pula yang kedengaran..


gerombolan hantu-hantu ini dijuarai oleh wira yang tertumbuk dan puteri sombong yang lebih gemar bermain futsal dari bersama rakyat dan menggelar mereka bermasalah integriti..


mainan gerombolan ini menurut pemerhati berpengalaman merupakan kayu ukur kepada pemain boneka yang akan merencana pementasan yang lebih besar pada 28 april ini..


pemain boneka ini akan mempergunakan siapa saja sebagai hantu bisu demi mencapai matlamatnya untuk mengalihkan perhatian penonton dari masalah dalamannya serta menutup kepincangan dalam kumpulan kongsi gelapnya..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..