SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

Anda Mungkin Ingin Lebih Tahu:

AKU BERTINDAK... ANDA BILA LAGI????

Aku Membuat Laporan Kepada DBKL Terhadap Tindakan Biadap Mereka Yang Berkhemah di Dataran Merdeka. Mencemarkan nama negara. Mencemarkan nama golongan muda. Mencemarkan nama golongan terpelajar. Mencemarkan nama golongan MAHASISWA..

Sunday, April 1, 2012

SAKIT TELINGA!!!! MELAYU SOKONG UMNO, MELAYU PENGEMIS, MELAYU PPRT!!!!

Di ambil dari Blog ini: DENGAR TU... MELAYU SOKONG UMNO, MELAYU PENGEMIS, MELAYU PPRT!!!!
"Abdul Halim Abdul Rahman jarang bersuara. Namun apabila dia bersuara, dia juga sama seperti bahlol-bahlol PAS yang lain, yang gemar melabelkan pihak yang tidak sependapat dengannya dengan pelbagai gelaran dengan tujuan pihak lawan akan berpaling dan menyokong PAS kerana malu alah. Taktik memberi label kepada penyokong-penyokong UMNO sudah berlarutan dari awal tahun 1960-an sehingga sekarang dan dianggap sebagai RUKUN WAJIB untuk dapatkan sokongan penyokong UMNO.

Abdul Halim Abdul Rahman adalah Pengarah Pilihanraya PAS Pusat melabelkan penyokong-penyokong UMNO sebagai Melayu pengemis, Melayu jahil dan Melayu Subsidi. Sebabnya, dia berpendapat Melayu-Melayu yang berjawatan tinggi di bandar, semuanya habis menyokong PAS. Yang tinggal sekarang, hanyalah Melayu yang tinggal di kawasan rumah PPRT, Felda dan kampung."


hmm.. melayu...

No comments:

Post a Comment

Komen sahabat-sahabat amatlah aku hargai... tolong pastikan komen anda disertakan nama.. Anda BertanggungJawab Terhadap komen-komen anda sebagaimana seorang manusia dewasa yang matang dan mampu menentukan tindakan anda.. terima kasih..

AKU DI TEMPAT LAIN...

Botak Ensem's Facebook profile
Satu Malaysia Satu Bahtera

TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI AMAN. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI MAKMUR. TERIMA KASIH KERANA MENJADIKAN NEGARA INI BUMI BERTUAH.

SETIAP KLIK ANDA ADALAH PENDAPATAN UNTUK BLOG INI..

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...

AKAN KU PEGANG UNTUK KESEJAHTERAAN...
InsyaAllah..